top of page

Майстер-клас із теми "Виготовлення новорічної листівки в техніці скрапбукінг"

Надзвичайно важливий і відповідальний етап у діяльності закладу — атестація педагогічних працівників, що підвищує престиж й авторитет праці вчителя, є стимулом безперервного підвищення рівня професійної компетентності, фахової майстерності, розвитку творчої ініціативи педагогів.

03 листопада в Бориспільському ліцеї імені Юрія Головатого відбувся майстер-клас із теми «Використання змішаних технік на уроках для розвитку естетичних почуттів школярів. Виготовлення новорічної листівки в техніці скрапбукінг» в межах семінару-практикуму професійної спільноти вчителів образотворчого мистецтва та керівників гуртків естетичного напрямку Бориспільської територіальної громади.

Ірина Корж, учитель образотворчого мистецтва, поділилася досвідом поєднання різноманітних технік на заняттях гуртка та уроках образотворчого мистецтва.

Продемонструвала використання популярної техніки скрапбукінгу, за допомогою якої можна перетворити просту колекцію фотографій на цікаву життєву історію, розповідь про події та сімейні пригоди. У сучасних варіантах нею прикрашають блокноти, щоденники та листівки. Ця комбінована техніка допоможе дітям не лише розвивати свої творчі здібності та художній смак, а в майбутньому для декого з цікавого хобі стати джерелом прибутку.



14 переглядів0 коментарів
bottom of page